FUNSWAN

LEVERING & VERZENDING


Aflevertijd = Verwerkingstijd + Levertijd

VERWERKINGSTIJD

Alle items vereisen 3-5 werkdagen om met de hand te maken.

VERZENDTIJD

Methode

Levertijd

Prijs Gratis verzending

Standaard Verzending

naar NL,US,UK,FR,DE

5-12 Werkdagen

8.79

Over 53

Standaard Verzending

naar andere landen

10-18 Werkdagen

8.79

Over 53

Dringende Verzending

2-5 Werkdagen

21.99

Over 131


*Houd er rekening mee dat het hierboven vermelde tijdsbestek geen productietijd omvat en rekening houdt met vertragingen veroorzaakt door leveranciers of service en weersverstoringen.

VERZEND INFORMATIE

Houd er rekening mee dat het verzendadres wordt overgenomen uit PayPal-record (PayPal-kassamodel). Als uw verzendadres verschilt van uw factuuradres, geeft u dit op bij het afrekenen.

Het adres kan worden gewijzigd voordat we uw bestellingen verzenden. We kunnen de verzendmethode of het adres echter niet wijzigen zodra we uw bestellingen hebben verzonden.


ORDER BEVESTIGING

Nadat u uw aankoop hebt voltooid.U ontvangt een e-mail met "Orderbevestiging" (controleer uw spam-map als u deze niet kunt vinden) Controleer of alle informatie correct is. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen: funswanofficial@gmail.com


EEN BESTELLING VOLGEN

We sturen u opnieuw een melding wanneer uw bestelling gereed is voor verzending, geeft het trackingnummer van uw zending op en biedt een directe link naar de pakket-tracking-site van de koerier.  Deze e-mail geeft u uw bestel-ID om uw artikel te volgen terwijl het naar u toe komt, evenals de datum waarop uw bestelling is verzonden. U kunt hier ook de status van uw bestelling controleren: Volg Bestelling


BELANGRIJK

Wanneer de koerier een Undeliverable pakket aan ons retourneert vanwege een probleem met het adres, er worden kosten in rekening gebracht voor het opnieuw verzenden,als u vereisen terugbetaling.Houd er rekening mee dat er voor de gepersonaliseerde artikelen 30% restockingkosten in rekening worden gebracht.


Neem contact met ons op: van maandag tot vrijdag (7 pm to 4:30 pm EST)

Bedrijfsadres: Kamer 610, nr. 10, Jinzhou North Road, Cangshan District, Fuzhou City, Fujian Province, China

Neem voor vragen altijd contact met ons op: funswanofficial@gmail.com

Telefoon nummer:+86 134 8988 5489