FUNSWAN

 

ls je op zoek bent naar een uitzonderlijk gepersonaliseerd cadeau voor elke gelegenheid, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een persoonlijke gravure op het cadeau of een individuele toewijding, gepersonaliseerde cadeaus met gravering inspireren zowel mannen als vrouwen. Hier hebben we prachtige symbolische cadeau-ideeën voor je samengesteld die we op verzoek kunnen personaliseren. Geef een echt uniek stuk weg!


Ons team van professionele ontwerpers staat klaar om stijlvolle, gepersonaliseerde cadeaus te leveren. Met behulp van de naam en/of foto's van je geliefde kunnen we unieke en praktische souvenirs creëren voor die speciale dagen. We helpen je graag om die kostbare momenten vast te leggen en dicht bij je hart te houden. Onze procedures zijn goed georganiseerd, van ons technische team tot aan onze verzendagenten, om een efficiënte levering van de fabriek tot aan je deur te garanderen. We staan garant voor snelle, professionele en tijdige leveringen, omdat klanttevredenheid onze hoogste prioriteit heeft.


De cadeaus van FUNSWAN zijn altijd zorgvuldig geprijsd om aan verschillende budgetten te voldoen, terwijl ze toch een luxe ervaring bieden. En soms merken we dat de favoriete ontvanger van een van onze cadeaus JIJ bent!


Productkwaliteit: Alle producten die we verkopen, worden door ons getest, opgeslagen en geleverd. We verwachten dat je een bevredigende en plezierige winkelervaring hebt. We selecteren de meest geschikte producten van over de hele wereld en bieden ze aan onze klanten aan. Je zult hier misschien niet een enorme hoeveelheid goederen vinden zoals op andere online winkelplatforms; in plaats daarvan vind je hier geselecteerde producten die we oprecht aanbevelen.

Hier zijn de richtlijnen voor onze inkoop van goederen:

- Onze eigen merkproducten: We garanderen dat de aangeboden goederen de laagste prijs hebben.

- Merkproducten: We garanderen dat alle verkochte items echt zijn. Sommige worden geleverd met origineel fabrieksonderhoud.

- We proberen alle producten zelf en zijn er dol op. Inferieure goederen zullen nooit in onze winkels verschijnen.
Wereldwijde verzending: Ons doel is om al onze klanten over de hele wereld te bereiken, waar ze ook gevestigd zijn. Om dit te bereiken, hebben we alle traditionele geografische beperkingen weggenomen, zodat het niet uitmaakt waar je woont, FUNSWAN kan rechtstreeks bij je voordeur bezorgen. 

Ons team: Omdat we al jaren in de branche actief zijn, weten we hoe goede klantenservice eruitziet. Zodra je een artikel bij ons hebt besteld, kun je rekenen op de allerbeste zorg, tot aan onze teamleden die je item controleren en zorgvuldig inpakken om het rechtstreeks bij jou te laten bezorgen. 

Neem contact met ons op: van maandag tot vrijdag (7 pm to 4:30 pm EST)

Bedrijfsadres: Kamer 610, nr. 10, Jinzhou North Road, Cangshan District, Fuzhou City, Fujian Province, China

Neem voor vragen altijd contact met ons op: funswanofficial@gmail.com

Telefoon nummer:+86 134 8988 5489


Geniet hier van uw winkelervaring!