Betalingsbeleid

Bealmethodenta
Paypal
Creditcards worden ook geaccepteerd via Paypal: Visa, MasterCard, American Express, Discover

Als u een PayPal-rekening heeft, kunt u direct betalen door in te loggen op uw PayPal-rekening. Als u geen PayPal-rekening heeft, dient u te betalen met door PayPal geaccepteerde creditcards. PayPal accepteert creditcards: Visa, MasterCard, American Express, Discover en Maestro

Wij aanvaarden geen:
COD's
Persoonlijke cheques
Layaway-plannen

Hoe creditcardbetalingen gebruiken?

Betalen bij PayPal zonder een PayPal-account

Betalingen worden gedaan bij PayPal, maar u hoeft geen PayPal-account te hebben om te betalen: u kunt de gegevens van uw creditcard rechtstreeks bij PayPal invoeren en uw betaling voltooien. U hoeft ook geen PayPal-account te registreren.

1. Klik op "Betalen met een kaart"

2. Voer uw creditcardgegevens in

Adres, e-mail en telefoonnummer kunnen ook worden gevraagd, afhankelijk van uw land.
3.Als u klaar bent, klikt u op Akkoord en betalen om uw betaling te voltooien
Belangrijke informatie over betaling

We accepteren pinpassen en creditcards (VISA, MasterCard, American Express, Discover). We accepteren ook PayPal. We accepteren geen rembours (COD), persoonlijke cheque, layaway-plannen of contant geld. Als u zich zorgen maakt of het kopen in onze online winkel veilig is, kunt u er zeker van zijn dat we systemen en software gebruiken om uw aankoop te beschermen.

Creditcards worden pas in rekening gebracht als de bestelde artikelen zijn verzonden.

Debet- en bankchequekaarten kunnen een aftrek van middelen onmiddellijk na de bestelling weerspiegelen.

Voor uw veiligheid moeten uw factuurnaam, adres en telefoonnummer overeenkomen met die van de creditcard die voor de betaling is gebruikt. We behouden ons het recht voor om elke bestelling te annuleren die niet aan deze criteria voldoet.

Betalingsbeveiliging

We nemen beveiliging zeer serieus, dus uw persoonlijke gegevens worden beschermd. We gebruiken het industriestandaard coderingsprotocol dat bekend staat als Secure Socket Layer (SSL) en andere redelijke maatregelen om uw informatie te beschermen tegen ongeautoriseerd gebruik of openbaarmaking. Alle vertrouwelijke gegevens, zoals betalingsinformatie, worden gecodeerd en verzonden via een beveiligd kanaal met SSL-codering.

Mochten er ongeautoriseerde afschrijvingen op uw creditcard verschijnen als gevolg van het winkelen bij funswan.nl, dan moet u uw creditcardleverancier onmiddellijk op de hoogte stellen en in overeenstemming met de rapporteringsregels en -procedures van uw creditcard. Het funswan-team is alleen aansprakelijk voor aankopen die via funswan.nl zijn gedaan als het ongeoorloofde gebruik van uw creditcard het gevolg is van uw eigen schuld.

Houd er rekening mee dat we een klant nooit zullen vragen om account- of creditcardgegevens via e-mail te bevestigen. Als u een e-mail ontvangt waarin wordt beweerd van FUNSWAN® te komen en u vraagt om dit te doen, reageer dan NIET en neem onmiddellijk contact met ons op.

Neem contact met ons op: van maandag tot vrijdag (7 pm to 4:30 pm EST)

Bedrijfsadres: Kamer 610, nr. 10, Jinzhou North Road, Cangshan District, Fuzhou City, Fujian Province, China

Neem voor vragen altijd contact met ons op: funswanofficial@gmail.com

Telefoon nummer:+86 134 8988 5489